Ajankohtaista

PERJANTAIYHTEENVETO RÖPÖTTÄÄ

18/04/2023

Viime vuoden tärkeimpiä oppeja oli oman työn johtamisen työkalut perjantaiyhteenvetoineen. Järjestelmässä kaikki perustuu siihen, että tehtävät on listattu ja kalenteroitu viikko viikolta. Joka viikon tärkein hetki on perjantaiyhteenveto, eli 90 minuuttia itselle. Sen tehtävänä on nostaa nuutuneinkin taistelija muuttujien viidakosta pinnalle ja päästää luottavaisin mielin viikonlopun viettoon. Tällä kertaa se röpötti. Ite kullakin.

“KERRO MINULLE VAHVUUTENI” – NÄIN LAADIMME UUDEN STRATEGIAN

31/03/2023

Strategiatyö kesän korvalla -22 lähti täysin eri kulmasta kuin mikään aikaisempi. Olin lukenut, että luovuus pääsee esiin, kun kokee suurta turvallisuutta siinä porukassa, jossa pitäisi uskaltaa heittää oma ideansa kehään. Miellän itseni ennemminkin tekijämieheksi, kuin pehmonalleksi. Tästä syystä kynnys heittäytyä tähän oli iso, mutta päätin uskaltaa.

BETONIRAKENTEIDEN YLIMITOITTAMISESTA AIHEUTUVAT HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖT

28/03/2023

Alalta puuttuu aito halu ja taito rakenteiden optimointiin ja rakenteista tulee huomaamatta raskaampia kuin on tarpeen niin teräksen, kuin betoninkin osalta. Vastuullisena toimijana tahtotilamme on tuoda asia ilmi ympäristövaikutusten minimoinnin ollessa olennaisin osa ISO 14001 mukaista ympäristöjärjestelmäämme.

A-PERUSTUS ON NYT ANFRA!

27/02/2023

A-Perustus on nyt Anfra! Viime vuosina A-Perustus on kehittänyt toimintaansa määrätietoisesti sokkelintekijästä raskaan sarjan betonirakentajaksi.

METSÄ GROUP LUOTTAA A-PERUSTUKSEEN

24/02/2023

A-Perustus on ollut vahvasti mukana Metsä Groupin Kemin biotuotetehdasprojektissa. Yhteistyö yritysten välillä on ollut hyvin sujuvaa ja on kasvattanut A-Perustuksen asemaa vahvana teollisuusrakentamisen osaajana.

A-PERUSTUS MUKANA JUNNIKKALAN MODERNIN SAHAKOKONAISUUDEN RAKENTAMISESSA

18/01/2023

A-Perustus toimittaa Ouluun rakennettavalle Junnikkalan sahalle kaikki paikallavalettavat betonirakenteet.
fiSuomi