Ajankohtaista

Vauhtia väestönsuojan toimituksessa

08/09/2022

Paikallavaletun väestönsuojan rakentaminen kestää tyypillisesti muotin purut mukaan luettuna kahdesta kolmeen viikkoa. Aikaa pitkittää myös holville tarvittava jälkituenta. Läpimenoaikaan vaikuttaa eniten väestönsuojan koko, mutta myös työmaan organisoinnilla on suuri merkitys.

A-Perustuksen suunnitteluosasto nyt entistä monipuolisempi

02/06/2022

A-Perustus vahvisti rakennesuunnitteluaan toukokuussa kahdella henkilöllä. Aiemmin vahvasti betonirakentamiseen keskittynyttä rakennesuunnittelua on kehitetty kokonaisvaltaisemmaksi rakennesuunnitteluksi, jonka uskotaan palvelevan asiakkaiden tarpeita vielä entistä paremmin. Suunnitteluosaston vahvistaminen mahdollistaa rakennesuunnitelmien tekemisen myös erillisenä palveluna.
rakennesuunnittelu a-perustus

A-luokan johtamisjärjestelmä koeponnistettu

06/05/2022

A-Perustus Oy:n johtamisjärjestelmä tuli koeponnistettua ja laatu- ja työturvallisuusjärjestelmämme läpäisi kolmipäiväisen auditoinnin ilman poikkeamia.
A-luokan johtamisjärjestelmä koeponnistettu

A-Perustus Oy ja Koskisen Oy sopimukseen puunjalostusyksikön paikallavalutöistä

03/03/2022

Koskisen on käynnistänyt Kärkölän toimipisteelleen 48 miljoonan euron sahainvestoinnin. Paikallavalutöitä kohteessa tehdään mm. laitteiden, linjastojen ja rakennusten perustustöiden ja konepetien osalta. Vahvana teollisuuden toimijana A-Perustus Oy:lle tällaiset investoinnit ovat erittäin tervetulleita.
Koskisen Oy puunjalostusyksikkö

A-Perustus asiakaslehti 2022

28/02/2022

Olemme julkaisseet asiakas- ja sidosryhmälehtemme helmikuussa 2022. Lehteen on koottu artikkeleita toimintamme kulmakivistä sekä tekemisestämme. Istahda hetkeksi ja tutustu artikkeleiden kautta aakkosen maailmaan!
A-perustus

A-Perustus Oy ja Metsä Fibre jälleen sopimukseen Kemin tulevalle biotuotetehtaalle

07/12/2021

A-Perustus Oy ja Metsä Fibre sopimukseen rikkihappolaitoksen ja jätevesipumppaamon paikallavalutöistä Kemin tulevalle biotuotetehtaalle. Viime vuosina A-Perustus Oy on vahvistanut rooliaan vahvana teollisuuden toimijana. Kemin biotuotetehtaan alueelle tämä on yrityksen kolmas urakka. Aiemmin yhtiö on urakoinut teollisuudessa mm. Hanhikiven ydinvoimala-alueella, SSAB:lla, Outokummun terästehtaalla, Stora Ensolla, Kemiralla sekä useilla sahateollisuuden tehtailla.
A-Perustus Oy ja Metsä Fibre sopimukseen rikkihappolaitoksen ja jätevesipumppaamon paikallavalutöistä Kemin tulevalle biotuotetehtaalle
fiSuomi