Metsä Group luottaa A-Perustukseen

24.2.2023

Metsä Group luottaa A-Perustukseen

A-Perustus on ollut vahvasti mukana Metsä Groupin Kemin biotuotetehdasprojektissa. Yhteistyö yritysten välillä on ollut hyvin sujuvaa ja on kasvattanut A-Perustuksen asemaa vahvana teollisuusrakentamisen osaajana.

Yhteistyön alku juontaa juurensa vuoden 2021 loppuun, jolloin sopimus tehtiin Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren kanssa Kemin biotuotetehtaan putki- ja kuljetinsiltojen perustuksista sekä maanrakennustöistä. Tämä onnistunut urakka antoi A-Perustukselle mahdollisuuden jatkaa yhteistyötä Kemin biotuotetehtaan työmaalla, jossa se teki betonityöt rikkihappolaitokseen ja ensimmäiseen jätevesipumppaamoon.

A-Perustus on ollut myös valmistelemassa biotuotetehtaalle toista jätevesipumppaamoa. Yritys teki rakenteille uudelleensuunnittelun ja toimitti tämän jälkeen sekä maanrakennus- että betonityöt. Lisäksi huleveden viipymäaltaan pumppaamoihin tehtiin rakennesuunnittelu ja betonityöt.

Viimeisimpänä A-Perustus on tehnyt sopimuksen samaan konserniin kuuluvan Metsä Boardin kanssa pumppukoppien urakasta Kemin kartonkitehtaan puolella.

”Metsä Groupilla on tiukat vaatimukset projektiensa suhteen ja olemme erittäin tyytyväisiä A-Perustuksen ammattitaitoon ja luotettavuuteen”, kommentoi Kemin biotuotetehdasprojektin
rakennuspäällikkö Eelon Lappalainen Fimpec Oy:stä.

A-Perustus on valmis myös jatkossa olemaan luotettava yhteistyökumppani ja tarjoamaan parasta mahdollista laatua ja luotettavuutta rakennushankkeissa.

 

Alla kuvia rikkihappolaitoksesta ja ensimmäisestä jätevedenpumppaamosta.

fiSuomi