Senaste nyheter

Sillanrakentajia tarvitaan

02/10/2023

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

21/09/2023

Anfra Oy laajentaa toimintaansa entisestään. Perustimme aputoiminimen Anfra-Aidat, joka keskittyy panssariverkkoaitojen ja porttien valmistukseen ja myyntiin.

Ympäristömme arvoinen?

14/09/2023

Tämä tarina on varmasti monille tuttu. Usein huomaa, että sen, minkä jättää huomioimatta tai laiminlyö, sen edestään löytää.

Omexom har gett Anfra uppdrag om en stor byggentreprenad och arkitekt-/konstruktionplanering

22/06/2023

Anfra Oy och Omexom har tecknat avtal om ett eldistributionsprojekt i Uleåborg. Anfra Oy kommer att ansvara för den arkitektoniska och strukturella utformningen av projektet samt för byggnadsarbetena.

Anfra Oy och Stora Enso tecknar avtal om en ny kartongfabrik

08/06/2023

Anfra Oy och Stora Enso har tecknat avtal om lokal gjutning och prefabricering av träförädlings- och kraftverksområdena i samband med miljardinvesteringen i Stora Ensos Uleåborgsfabrik. Det rör sig om cirka 10 000 - 12 000 kubikmeter betong, varav den största enskilda gjutningen är 1 800 kubikmeter.

Fredagsresumén är flygande

18/04/2023

En av de viktigaste lärdomarna från förra året var verktygen för att hantera ditt eget arbete, med en sammanfattning på fredagen. Systemet bygger helt och hållet på att uppgifterna listas och kalendreras vecka för vecka. Det viktigaste momentet i varje vecka är fredagssammanfattningen, dvs. 90 minuter för dig själv. Syftet är att lyfta även den mest utmattade kämpen ur djungeln av variabler och låta honom eller henne gå in i helgen med självförtroende. Den här gången är det en blipp. Var och en för sig själv.