Infra-

projekt

Anfra är en mångsidig infrastrukturentreprenör som är verksam i hela Finland. Företagets kärnkompetens är platsgjutna betongkonstruktioner och infrastrukturbyggande för industri-, företags- och offentliga projekt.

Industriella betongkonstruktioner och infrastruktur

Industri
projekt

Som en flexibel industribyggare kan vi reagera snabbt på utmanande projekt och stora nyckelfärdiga avtal.

Byggandet av industriell infrastruktur utförs alltid enligt kundens behov och med hänsyn till alla aspekter av byggandet. Förutom betongkonstruktioner utför vi nödvändiga relaterade arbeten, t.ex. jordarbeten. Som erfaren entreprenör kan vi ta hänsyn till projektets kostnadseffektivitet i sin helhet.

infrarakentaminen infra maarakentaminen

Samhällsbyggnad och infrastruktur

Infra-
projekt

Vi utför byggandet av betonginfrastruktur på ett robust sätt. Jordarbeten, pålning och byggande av nödvändiga tillfartsvägar och broar på platsen kan ingå i vårt kontrakt, vilket vanligtvis gör projektet effektivare på många sätt.

Kraftverk, sol- och vindkraftverk

Energi
projekt

Vi bygger transformatorstationer och betongkonstruktioner för sol- och vindkraftverk med gedigen erfarenhet. Vi utför också jordarbeten enligt kundens behov.

Våra nyckelfärdiga projekt är kostnadseffektiva och färdiga enligt tidsplan.

infrarakentaminen infra tuulivoima

Referenser

Yara

Skyddsbassäng för fosforsyrabehållare och behållarfundament

Kontakta oss

Lämna dina kontaktuppgifter

Är ett nytt projekt på gång? Är det något du funderar på angående ditt projekt? Lämna dina kontaktuppgifter så hör våra experter av sig till dig.