BETONI-

rakentaminen

Laadukas betonirakentaminen vaatii vahvaa ammattitaitoa ja kokemusta, jota olemme kerryttäneet lukuisista hankkeistamme vuosien mittaan.

Toteutamme paikallavalettavat betonirakenteet kuten perustukset, betonirungot, väestönsuojat ja lattiat. Toteutamme kohteeseen  tarvittaessa myös rakennesuunnittelun.

Hallit ja liikerakennukset

Toimitila-
rakentaminen

Toteutamme paikallavalurakenteet sekä lattiat kaikenlaisiin hallirakentamisen tarpeisiin sekä erilaisiin tuotantotiloihin. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää myös rakennesuunnittelu.

betonirakentaminen toimitilarakentaminen
betonirakentaminen julkisrakentaminen

Päiväkodit, koulut ja hoivatilat

Julkis-
rakentaminen

Meillä on kokemusta erilaisten julkisten kohteiden toteuttamisesta päiväkodeista kouluihin ja hoivatiloihin. Myös maatöiden liittäminen perustusurakkaan onnistuu, mikä yleensä tehostaa rakentamista.

Palveluihimme kuuluu S1-luokan väestönsuojien rakentamisen konsultointi, rakennesuunnittelu, toteuttaminen sekä niiden varustaminen kaikkialla Suomessa.

Väestönsuojat ja suojatuotteet

VÄESTÖNSUOJAT

Kauttamme saa kaikki S1-luokan väestönsuojien toteuttamiseen liittyvät palvelut. Parhaaseen ja kustannustehokkaimpaan lopputuloksen pääsee ottamalla Anfran mukaan heti väestönsuojan suunnittelun alkuvaiheessa.
Kokonaispalveluumme kuuluu S1-luokan väestönsuojien toteutuksen konsultointi, rakennesuunnittelu, toteutus, varustelu ja tarkastukset kaikkialla Suomessa.
Väestönsuojien toteuttaminen on tarkasti säädeltyä toimintaa. Osaamisemme on erinomaisella tasolla myös asiaan liittyvän lainsäädännön vaatimusten suhteen.
Annamme yhden hinnan, joka kattaa koko projektin suunnittelusta toteutukseen.

betonirakentaminen väestönsuoja kerrostalossa

Referenssit – betonirakentaminen

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.