ASTU

infrarakentamisen
tulevaisuuteen

Anfra on tehokas, nuorekas ja kasvava betoni- ja infrarakentamisen huippuammattilainen.

Luomme perustaa

paremmalle rakentamiselle

Anfra Oy on vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka palvelee rakentajia kaikissa paikallavaluissa ja niihin liittyvässä rakentamisessa. Menestyksemme perustuu työtapojen ja logistiikan tehokkuuteen, suunnittelun ja toteuttamisen yhdistämiseen sekä siihen, että olemme uskaltaneet uudistaa rakennusalaa rohkeasti.

Tehtävämme on tarjota laadukasta ja kustannustehokasta palvelua tehokkaampien työmenetelmien ja suunnitelmien avulla. Visiossamme Anfra on Pohjoismaiden paras infra- ja betonialan yritys.

Anfran kasvu on ollut kiivasta, sillä liikevaihtomme on kasvanut perustamisvuoden jälkeen koko ajan isommin harppauksin jo 54 miljoonaan euroon. Yhtiö on lähtöisin Oulusta ja toimii nykyisin Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueella.

Aiemmin Anfra tunnettiin nimellä A-Perustus. Nimi vaihdettiin vastaamaan paremmin nykyistä toimintaamme.

Anfralla on aputoiminimi Anfra-Aidat, joka keskittyy panssariverkkoaitojen ja porttien tuotantoon sekä myyntiin. Ruotsin puolella toimimme nimellä Anfra Nordic AB.

arvomaailma

Toimintamme pohjautuu arvoihin, jotka ovat hauskuus, avoimuus, jämäkkyys ja huolenpito. Nämä arvot näkyvät joka päivä Anfran toiminnassa.

Hauskuus

Tykkäämme olla töissä ja se näkyy. Huumorin viljelyyn käytetään usein kohtuuttomasti aikaa ja resurssia, jotta työnteko olisi hauskaa ja tehokasta positiivisen ilmapiirin vallitessa.

Avoimuus

Tiedonkulku on sujuvaa ja avointa, johto jakaa kaiken olennaisen tiedon henkilöstölle. Välitämme kaikki palautteet jotta voimme parantaa omaa tekemistä.

Jämäkkyys

Seisomme lupaustemme takana ja osaamme ottaa vastaan palautteita rakentavasti. Suoraselkäisyytemme vakuuttaa asiakkaat.

Huolenpito

Pidämme huolta työkaverista ja asiakkaasta. Arvostamme ja ymmärrämme toisiamme ja meillä on sekä hyvä että turvallista olla töissä. Varusteet ja työkalut on parhaat mahdolliset. Ymmärrämme empatian merkityksen työssä ja haluamme kehittyä siinä.

TURVALLISUUS JA VASTUULLISUUS

Työturvallisuus on tärkeintä

Meille on tärkeää, että työturvallisuus on projekteissamme aukotonta. Järjestämme työturvallisuuskoulutusta ja pidämme huolta siitä, että työ tehdään aina oikeanlaisilla työkaluilla ja oikeissa varusteissa.

Toimimme työterveys- ja työturvallisuusasioissa ISO 45001 -standardin mukaisesti. Turvallisuutta pidetään työmailla yllä vaadittujen ohjeiden mukaisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Eliminoimme riskitekijöitä työmailla jatkuvan tarkkailun ja arvioinnin perusteella.

Näiden toimien avulla olemme nostaneet työturvallisuutemme erinomaiselle tasolle!

DNV_FI_ISO_9001_ISO_45001_col
A-perustus-rekrytointi-hero
A-perustus-Vastuullisuutta

Rakennamme hyvää vastuullisesti

Toimimme vastuullisesti ympäristön, yhteiskunnan, henkilöstömme ja kumppaneidemme suhteen. Eettisesti kestävä toiminta takaa sen, että rakennamme hyvää sekä nyt että tulevaisuudessa.
Vastuullisuutta on myös se, että työmme kestää aikaa Suomen kovissa sääoloissa.

ANFRA lukuina

Nämä luvut kertovat toimintamme mittakaavasta.

Työllistämme

155

ammattilaista
Liikevaihto

53 M€

vuonna 2023

Toimintaa

2015

vuodesta lähtien

Työmaat

160

vuonna 2023

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.