Ajankohtaista

Hauskuus Anfralla – Pappilan hätävaraa urakkalaskennassa?

06/02/2024

Anfran tarinaa: Voiko hauskuus olla yrityksen arvona? Miten me Anfralla yhdistämme hauskuuden ja ketterän ajattelutavan rakentaaksemme parempaa huomista?

Anfra Oy ja Pölkky Oy sopimukseen Kajaanin sahan kuivaamon paalutus-, maarakennus- ja betonirakennustöistä

15/12/2023

Anfra Oy ja Pölkky Oy ovat solmineet sopimukset Pölkyn Kajaanin sahan käynnissäolevaan investointiprojektiin liittyen. Anfra Oy vastaa uuden kuivaamon rakennusteknisistä töistä paalutuksen, maarakennustöiden ja betonirakentamisen osalta.

Sillanrakentajia tarvitaan

02/10/2023

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

21/09/2023

Anfra Oy laajentaa toimintaansa entisestään. Perustimme aputoiminimen Anfra-Aidat, joka keskittyy panssariverkkoaitojen ja porttien valmistukseen ja myyntiin.

Ympäristömme arvoinen?

14/09/2023

Tämä tarina on varmasti monille tuttu. Usein huomaa, että sen, minkä jättää huomioimatta tai laiminlyö, sen edestään löytää.

Anfra Oy ja Omexom sopimukseen suuresta rakennusurakasta ja ARK-/RAK -suunnittelusta.

22/06/2023

Anfra Oy ja Omexom ovat solmineet sopimukset Ouluun toteutettavasta sähkönjakeluprojektista. Anfra Oy vastaa kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä rakennusteknisestä toteutuksesta.
Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.