Ajankohtaista

Sillanrakentajia tarvitaan

02/10/2023

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

21/09/2023

Anfra Oy laajentaa toimintaansa entisestään. Perustimme aputoiminimen Anfra-Aidat, joka keskittyy panssariverkkoaitojen ja porttien valmistukseen ja myyntiin.

Ympäristömme arvoinen?

14/09/2023

Tämä tarina on varmasti monille tuttu. Usein huomaa, että sen, minkä jättää huomioimatta tai laiminlyö, sen edestään löytää.

Anfra Oy ja Omexom sopimukseen suuresta rakennusurakasta ja ARK-/RAK -suunnittelusta.

22/06/2023

Anfra Oy ja Omexom ovat solmineet sopimukset Ouluun toteutettavasta sähkönjakeluprojektista. Anfra Oy vastaa kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta sekä rakennusteknisestä toteutuksesta.

Anfra Oy ja Stora Enso sopimuksiin urakoista uudelle kartonkitehtaalle

08/06/2023

Anfra Oy ja Stora Enso ovat solmineet sopimukset Stora Enson Oulun tehtaan miljardi-investointiin liittyvistä puunkäsittely- ja voimalaitosalueiden paikallavalu- ja elementtiasennusurakoista. Ne sisältävät noin 10 000 – 12 000 kuutiometriä betonia ja suurin yksittäinen valu on 1800 kuutiometrin kokoinen.

Perjantaiyhteenveto röpöttää

18/04/2023

Viime vuoden tärkeimpiä oppeja oli oman työn johtamisen työkalut perjantaiyhteenvetoineen. Järjestelmässä kaikki perustuu siihen, että tehtävät on listattu ja kalenteroitu viikko viikolta. Joka viikon tärkein hetki on perjantaiyhteenveto, eli 90 minuuttia itselle. Sen tehtävänä on nostaa nuutuneinkin taistelija muuttujien viidakosta pinnalle ja päästää luottavaisin mielin viikonlopun viettoon. Tällä kertaa se röpötti. Ite kullakin.