Infra-

rakentaminen

Anfran keskeistä osaamista ovat betoniset paikallavalurakenteet ja infrarakentaminen teollisuuden, yritysten ja julkisen puolen hankkeisiin.

Teollisuuden betonirakenteet ja infra

Teollisuus-
rakentaminen

Joustavana teollisuusrakentajana pystymme reagoimaan nopeasti myös haastaviin kohteisiin ja laajoihin kokonaisurakoihin.

Teollisuuden infrarakentaminen toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja kaikki rakentamiseen liittyvät osa-alueet huomioiden. Betonirakenteiden lisäksi teemme tarvittavat liittyvät työt kuten maarakennustyöt. Kokeneena rakentajana osaamme huomioida kokonaisvaltaisesti hankkeen kustannustehokkuuden.

infrarakentaminen infra maarakentaminen

Maarakentaminen ja infra

Infra-
rakentaminen

Toteutamme betonirakentamiseen liittyvän infrarakentamisen jämäkästi. Maarakentaminen, paalutus sekä tarvittavien kulkuteiden ja siltojen rakentaminen kohteessa voidaan liittää urakkaamme, mikä yleensä tehostaa työmaata monin tavoin.

Sähköasemat, aurinko- ja tuulivoimalat

Energia-
rakentaminen

Teemme sähköasemat sekä aurinko- ja tuulivoimaloiden betonirakenteet vankalla kokemuksella. Maaurakoinnin teemme myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kokonaisurakoina toteutettavat hankkeemme ovat kustannustehokkaita ja pysyvät aikatauluissa.

infrarakentaminen infra tuulivoima

Referenssit

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.