A-LUOKAN JOHTAMISJÄRJESTELMÄ KOEPONNISTETTU

6.5.2022

A-LUOKAN JOHTAMISJÄRJESTELMÄ KOEPONNISTETTU

A-luokan johtamisjärjestelmä koeponnistettu

Tänään oli hieno päivä. A-Perustus Oy:n johtamisjärjestelmä tuli koeponnistettua DNV Business Assurancen Finland Oy Ab:n toimesta. ISO 9001 ja ISO 45001 mukainen laatu- ja työturvallisuusjärjestelmämme läpäisi kolmipäiväisen auditoinnin ilman poikkeamia.

Tällä kertaa erityistarkkailuun pääsi johtaminen, työturvallisuuden eri osa-alueet, hankinta, suunnittelu ja merkittävimmät käynnissä olevat työmaaprojektit. Havaintoja ja kehityskohteita löydettiin. Näin pitääkin olla. Kyseessähän on vähän kuin auton katsastus, jossa selviää, vieläkö autolla uskaltaa ajaa. Mielellään sitä ottaa katsastuskonttorilla kahvikupin kouraan ja lähtee kuuntelemaan, mitä Volvossa tällä kertaa pistää positiivisesti silmään ja minkälaisia kehityskohteita löytyy. Kehityskohteisiin on sitten mukava tarttua, kun tietää, että näin toimimalla ajaminen on jatkossakin turvallista ja kyyti tasaista.

Vuodessa otettiin taas valtava kehitysloikka niin toiminnan kuin lukujenkin tasolla. Nyt tuntuu hyvältä, mutta varmaan vuoden päästä jo naureskellaan, että ”muistatteko sillon viime vuonna ku…”, ja taas ollaan valovuosia edellisvuotta edellä. Koska kehitys on jatkuvaa ja loikkien ottaminen tarvii energiaa, niin kaivettiinpa siinä renkaan vaihdon yhteydessä työkalupakkia ja sieltähän löytyi viikottainen urheiluhetki porukalla. Kyllä taas jaksaa loikkia!

Päivän sanoja meillä ovat ”viikko-check” ja ”perjantai-yhteenveto”. Kuka muka voi elää ilman niitä? Lue sinäkin Rick Pastoorin kirja Grip, niin tiedät, mistä puhutaan. Kirja löytyy meidän työkalupakeista myös ja sitä onkin kulutettu talossamme ahkerasti ja vinkkejä ammennettu jokapäiväiseen toimintaan.

On se vaan makia rullailla eteenpäin, kun on kehitytty!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Luehan lisää yhtiömme kulmakivistä: https://anfra.fi/yhtio/

Vieraile DNV Business Assurancen Finland Oy kotisivuilla: https://www.dnv.fi/sertifiointi/index.html?gclid=CjwKCAjwjtOTBhAvEiwASG4bCCR5-c5Hd0Ot9bCp6T1EPj2aL9_u9sG7lMWraOMmzGE14ton2w-A-hoCuCgQAvD_BwE

Tutustu kirjaan: https://otava.kauppakv.fi/sivu/tuote/grip-miten-hallitset-viikkoasi-vuottasi-elamaasi/4060313

Lisää:

Sillanrakentajia tarvitaan

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Ⓒ 2024 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.