A-PERUSTUKSEN JOHTAMISJÄRJESTELMÄ SERTIFIOITU

31.8.2021

A-PERUSTUKSEN JOHTAMISJÄRJESTELMÄ SERTIFIOITU

infra betonirakentaminen a-perustus

Vuoden mittainen kehitystyö saavutti lakipisteensä, kun A-Perustuksen johtamisjärjestelmä auditoitiin DNV Business Assurancen Finland Oy Ab:n toimesta.

Johtamisjärjestelmän sertifioinnin taustavaikuttimena on ollut tahto kehittää entisestään yrityksen toimintoja sekä asiakkaiden suuntaan että sisäisesti. A-Perustuksen lisääntyneet teollisuusasiakkuudet vaikuttivat valintaan sertifioida johtamisjärjestelmä juuri kansainvälisen ISO 9001 -standardin vaatimusten mukaisesti.

“Johtamisjärjestelmän sertifiointi tukee yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti ja edesauttaa strategiamme toteutumista. Pidämme huolta työntekijöistämme sekä yhteisen työmaan turvallisuudesta, joten  työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän sertifiointi oli luonnollinen osa johtamisjärjestelmän sertifiointikokonaisuutta”, kommentoi kehitys- ja sertifiointiprosessista vastannut Marko Liukko.

A-Perustukselle on 17.elokuuta 2021 myönnetty ISO 9001 ja ISO 45001 -sertifikaatit ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä sekä ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä standardien vaatimusten täyttämisestä. Sertifikaatit kattavat tavanomaiset betonirakenteet, niiden suunnittelun sekä niihin liittyvät rakennustyöt.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Lue lisää yhtiömme kulmakivistä: https://anfra.fi/yhtio/

Vieraile DNV Business Assurancen Finland Oy kotisivulla: https://www.dnv.fi/sertifiointi/index.html?gclid=CjwKCAjwjtOTBhAvEiwASG4bCOiXJ3nMMBvNJ_wqxdWOf8p5xdi7WtTZql0sW1W5yZD0IGwruBxZLhoCQa8QAvD_BwE

Lisää:

Sillanrakentajia tarvitaan

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Ⓒ 2024 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.