A-perustus mukana Junnikkalan sahan rakentamisessa

18.1.2023

A-perustus mukana Junnikkalan sahan rakentamisessa

A-Perustus toimittaa Ouluun rakennettavalle Junnikkalan sahalle kaikki paikallavalettavat betonirakenteet. Urakka-aika on noin 9 kuukautta ja urakkasumma on noin 4-5 miljoonaa euroa.

Tässä projektissa on useampi rakennus, ja valumäärät ovat suuria. Tuotantohallille tehdään anturat sekä perustukset ja lisäksi valetaan tuotantohallin ja varaston lattiat. Kuivaamolle tehdään perustukset sekä laatat.

Tukkilajittelun ja sahalinjan perustukset, sekä hakesiilojen pohjalaatat ja seinät valmistuvat myös A-Perustuksen toimesta. Kaikkiaan valettavat alueet kattavat yhteensä noin 24 000 neliömetriä.

”Olemme iloisia voidessamme olla mukana tekemässä Junnikkalan isointa investointia. Lisäksi tämä yhteistyö tukee hyvin A-Perustuksen strategiaa olla mukana isoissa teollisuuden hankkeissa”, kertoo A-Perustuksen myyntijohtaja Ari Ilvesluoto.

Junnikkala Oy:n toimitusjohtaja Kalle Junnikkala on myös tyytyväinen yhteistyöhön:
”A-Perustuksen ammattitaito ja kokemus sahateollisuudessa ovat vakuuttavia, ja luotamme heidän kykyyn toimittaa laadukkaat betonirakenteet aikataulussa. Odotamme innolla sahan valmistumista ja uuden tehtaan käynnistymistä.”

Kirjoitimme vasta artikkelin  meidän osuudesta isoissa sahateollisuuden investoinneissa. Voit lukea artikkelin tästä.

Lisää:

Ⓒ 2024 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.