A-PERUSTUS YHTEISTYÖHÖN PÖLKKY OY:N KANSSA

20.10.2022

A-PERUSTUS YHTEISTYÖHÖN PÖLKKY OY:N KANSSA

A-Perustus jatkaa merkittävien sahateollisuusprojektien yhteistyökumppanina. 

Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja Pölkky Oy kasvaa kehittämällä jatkojalostusliiketoimintoja ja uudistamalla sahausteknologiaansa Taivalkoskella.

Sopimus kattaa kutterinpussitus-, tasaamo-, rimoitus- ja kuivaamovaiheiden urakoinnit. Terästä työmaalle on laskettu reilut 200 000 kiloa ja betonia 2350 kuutiota. Sopimuksen arvo on yhteensä n. 3 miljoonaa euroa.

A-Perustus toteuttaa hankkeeseen sekä betoni-, että maarakennustyöt. Puutuotealan kasvu ja investoinnit lisäävät edelleen uskoa myös A-Perustuksen tulevaisuuteen teollisuuden hankkeiden pääurakoinnissa.

Maarakennustyöt Taivalkoskella ovat alkaneet kesäkuussa 2022 ja urakkakokonaisuus valmistuu alkukeväästä 2023. Maanrakennuksesta vastaava työpäällikkö Janne Peltola kommentoi urakkaa erittäin merkittäväksi. A-Perustus on erityisen iloinen urakan kokonaisvaltaisesta toteutuksesta hankkeen maarakennus ja betonitöissä.

Sahateollisuudessa on tällä hetkellä rajuja investointeja käynnissä. Aiemmin A-Perustus on urakoinut sahateollisuudessa esimerkiksi Metsä Fibren biotuotetehtaalla, SSAB:lla, Stora Ensolla ja Kemiralla. Kuhmon sahalle A-perustus toimitti suunnittelun. Koskisen ja Junnikkalan sahat ovat uusimpia lisäyksiä tähän listaan.

 

Kurkkaa uusimmat referenssimme!

Referenssit

Edellinen dia
Seuraava dia

Lisää:

Sillanrakentajia tarvitaan

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Ympäristömme arvoinen?

Tämä tarina on varmasti monille tuttu. Usein huomaa, että sen, minkä jättää huomioimatta tai laiminlyö, sen edestään löytää.

Ⓒ 2023 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.