Anfra Nordic Ab ja Linjemontage i Grästorp AB yhteistyöhön sähköaseman rakennusurakasta Bodenissa

7.3.2024

Anfra Nordic Ab ja Linjemontage i Grästorp AB yhteistyöhön sähköaseman rakennusurakasta Bodenissa

Kuva ei liity projektiin.

Linjemontage i Grästorp AB on antanut luottamuksen Anfra Nordic AB:lle 130kV sähköaseman rakennusurakan toteutuksesta Bodenissa. Linjemontage on pääurakoitsijana tässä Vattenfall Eldistribution AB:lle toteutettavassa hankkeessa. Anfra vastaa aliurakoitsijana kohteen betonirakenteiden ja paalutuksen rakennesuunnittelusta (rajattu sisältö), paalutuksesta, maarakennuksesta maisemointeineen, paikallavalu- ja betonielementtirakenteiden toteutuksesta sekä alueen teräsaitauksesta. Paikallavaletut betonirakenteet toteutetaan ympäristöbetonilla kohteen ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Myös Anfra on sitoutunut vähentämään oman toimintansa aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä yhtiön toiminnassa.

Linjemontage i Grästorp AB on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut sähköverkkojen ja infrastruktuurin rakentamiseen ja ylläpitoon. Ruotsi panostaa suuresti kestävään energianhuoltoon, ja Linjemontage on mukana varmistamassa, että tämä toteutuu kauttaaltaan. Yritys on tunnettu asiantuntemuksestaan ja kyvystään toimittaa monimutkaisia projekteja tehokkaasti, mikä tekee siitä arvostetun kumppanin alalla. Linjemontage on asiantuntija voimanhuoltoratkaisuissa, ja he keskittyvät olemaan ammattimaisia, teknisesti taitavia ja kestäviä. Heidän projektinsa ja työskentelytapansa osoittavat tämän. He työskentelevät tehdäkseen sähköverkot turvallisiksi ja luotettaviksi samalla kun he auttavat vastaamaan kasvavaan energiantarpeeseen nykyaikaisessa yhteiskunnassamme.

“Kiitokset Linjemontagelle luottamuksesta. Yhteistyö Linjemontagen kanssa on sujunut hyvässä hengessä ensi tapaamisesta lähtien. Sovittu hanke vahvistaa Anfran strategista päätöstä panostaa energiarakentamiseen myös Ruotsissa.”, Kai Kaarlejärvi Anfralta toteaa.

Anfran vuoteen 2028 ulottuva strategia nojaa vahvasti yhtiön kansainvälistymiseen. Strategiassa on tunnistettu erityisesti energian siirron varmistamiseen liittyvä markkinapotentiaali niin Suomessa, kuin Pohjois-Ruotsissa. Ruotsin toiminta aloitettiin vuoden 2023 aikana. Ruotsissa yhtiö toimii pääasiassa tytäryhtiönsä, Anfra Nordic AB:n, kautta.

”Anfra on vakiintunut maanrakennus- ja betonitöiden urakoitsija kotimaansa sähköasemille. Anfra antoi asiantuntevan ja nöyrän vaikutelman esitellessään liiketoimintaansa ja suunnitelmiaan Ruotsin markkinoille sijoittautumisesta. Toivomme pitkää ja hyvää yhteistyötä Anfran kanssa myös tulevissa projekteissa”, toteaa Jan-Erik Frilén Linjemontagelta.

Projekti on Anfralle tärkeä, juuri nyt teemme maaperätutkimuksia, projektisuunnittelua ja rakenteiden suunnittelua. Odotuksemme on, että osuutemme projektissa valmistuu viimeistään vuoden 2024 loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Kai Kaarlejärvi
Liiketoimintapäällikkö
Anfra Oy/Anfra Nordic AB
puh. +358 40 512 0127

Lisää:

Sillanrakentajia tarvitaan

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Ⓒ 2024 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.