Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

21.9.2023

Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

Anfra Oy laajentaa toimintaansa entisestään. Perustimme aputoiminimen Anfra-Aidat, joka keskittyy panssariverkkoaitojen ja porttien valmistukseen ja myyntiin. Teollisuuskohteita palvellessamme huomasimme panssariverkkoaitojen tarjonnassa puutteita, joten päätimme tehdä asialle jotain. Samalla, siirryttyämme vahvemmin teollisuuskohteisiin, oma tarpeemme panssariverkkoaitojen suhteen on kasvanut merkittävästi.

”Saatiin tiimiin kaksi huippumyyjää ja laitettiin homma kunnolla käyntiin. Innolla odottelen tulevia projekteja!”, kertoo Anfra-Aitojen liiketoimintapäällikkö Aki Puoskari.

Anfra-Aidoilta saa yksilölliset aluesuojausratkaisut yhdellä sopimuksella. Ideana on tarjota kokonaisvaltainen paketti asiakkaan tarpeiden mukaan, aina maatöistä portin sähköistykseen saakka. Jos löytyy tarvetta panssariverkkoaidoille ja porteille, niin ole yhteydessä meidän myyntitiimiimme!

 

Myynnin yhteystiedot:

Jami Tihinen
044 491 0844
jami.tihinen@anfra.fi

anfra-aidat.fi

Lisää:

Huolenpito Anfralla – Samalla puolen pöytää?

Alusta lähtien hauskalla otteella edenneessä työssä, jossa työkalutkin saattoivat olla lainassa, luotiin tiimihenkeä ja vakuutettiin asiakkaat. Anfran arvoja – avoimuutta ja huolenpitoa – heijastava tarina.

Ⓒ 2024 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.