Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

21.9.2023

Anfra Oy laajentaa toimintaansa – Esittelemme Anfra-Aidat!

Anfra Oy laajentaa toimintaansa entisestään. Perustimme aputoiminimen Anfra-Aidat, joka keskittyy panssariverkkoaitojen ja porttien valmistukseen ja myyntiin. Teollisuuskohteita palvellessamme huomasimme panssariverkkoaitojen tarjonnassa puutteita, joten päätimme tehdä asialle jotain. Samalla, siirryttyämme vahvemmin teollisuuskohteisiin, oma tarpeemme panssariverkkoaitojen suhteen on kasvanut merkittävästi.

”Saatiin tiimiin kaksi huippumyyjää ja laitettiin homma kunnolla käyntiin. Innolla odottelen tulevia projekteja!”, kertoo Anfra-Aitojen liiketoimintapäällikkö Aki Puoskari.

Anfra-Aidoilta saa yksilölliset aluesuojausratkaisut yhdellä sopimuksella. Ideana on tarjota kokonaisvaltainen paketti asiakkaan tarpeiden mukaan, aina maatöistä portin sähköistykseen saakka. Jos löytyy tarvetta panssariverkkoaidoille ja porteille, niin ole yhteydessä meidän myyntitiimiimme!

 

Myyjien yhteystiedot:

Henri Honkanen
044 491 0702
henri.honkanen@anfra.fi

Jami Tihinen
044 491 0844
jami.tihinen@anfra.fi

anfra-aidat.fi

Lisää:

Sillanrakentajia tarvitaan

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Ympäristömme arvoinen?

Tämä tarina on varmasti monille tuttu. Usein huomaa, että sen, minkä jättää huomioimatta tai laiminlyö, sen edestään löytää.

Anfra Oy ja Stora Enso sopimuksiin urakoista uudelle kartonkitehtaalle

Anfra Oy ja Stora Enso ovat solmineet sopimukset Stora Enson Oulun tehtaan miljardi-investointiin liittyvistä puunkäsittely- ja voimalaitosalueiden paikallavalu- ja elementtiasennusurakoista. Ne sisältävät noin 10 000 – 12 000 kuutiometriä betonia ja suurin yksittäinen valu on 1800 kuutiometrin kokoinen.

Ⓒ 2023 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.