Metsä Group luottaa A-perustukseen

24.2.2023

Metsä Group luottaa A-perustukseen

A-Perustus on ollut vahvasti mukana Metsä Groupin Kemin biotuotetehdasprojektissa. Yhteistyö yritysten välillä on ollut hyvin sujuvaa ja on kasvattanut A-Perustuksen asemaa vahvana teollisuusrakentamisen osaajana.

Yhteistyön alku juontaa juurensa vuoden 2021 loppuun, jolloin sopimus tehtiin Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren kanssa Kemin biotuotetehtaan putki- ja kuljetinsiltojen perustuksista sekä maanrakennustöistä. Tämä onnistunut urakka antoi A-Perustukselle mahdollisuuden jatkaa yhteistyötä Kemin biotuotetehtaan työmaalla, jossa se teki betonityöt rikkihappolaitokseen ja ensimmäiseen jätevesipumppaamoon.

A-Perustus on ollut myös valmistelemassa biotuotetehtaalle toista jätevesipumppaamoa. Yritys teki rakenteille uudelleensuunnittelun ja toimitti tämän jälkeen sekä maanrakennus- että betonityöt. Lisäksi huleveden viipymäaltaan pumppaamoihin tehtiin rakennesuunnittelu ja betonityöt.

Viimeisimpänä A-Perustus on tehnyt sopimuksen samaan konserniin kuuluvan Metsä Boardin kanssa pumppukoppien urakasta Kemin kartonkitehtaan puolella.

”Metsä Groupilla on tiukat vaatimukset projektiensa suhteen ja olemme erittäin tyytyväisiä A-Perustuksen ammattitaitoon ja luotettavuuteen”, kommentoi Kemin biotuotetehdasprojektin
rakennuspäällikkö Eelon Lappalainen Fimpec Oy:stä.

A-Perustus on valmis myös jatkossa olemaan luotettava yhteistyökumppani ja tarjoamaan parasta mahdollista laatua ja luotettavuutta rakennushankkeissa.

 

Alla kuvia rikkihappolaitoksesta ja ensimmäisestä jätevedenpumppaamosta.

Lisää:

Sillanrakentajia tarvitaan

Viime vuonna päätimme iskeä siltarakentamiseen. Kyseessä on kieltämättä valtaisalla pykäläviidakolla vallattu, mutta mielenkiintoinen ala.

Ympäristömme arvoinen?

Tämä tarina on varmasti monille tuttu. Usein huomaa, että sen, minkä jättää huomioimatta tai laiminlyö, sen edestään löytää.

Ⓒ 2023 ANFRA

Jätä yhteystietosi

Onko uusi hanke tulossa? Mietityttääkö projektissasi jokin asia? Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme ovat yhteydessä.